Centre per a Famílies amb Adolescents

L'adolescència representa una etapa de canvis, tant per als nois i noies com per als pares, mares i tutors. Sovint, comportaments que estan dins de l'absoluta normalitat generen dubtes i preocupació entre les famílies.

És doncs, un bon moment per compartir aquestes vivències, adquirir noves eines i readaptar el rol parental per tal de viure de forma positiva aquesta nova etapa.

Més informació

Activitats

Agenda d'activitats organitzades pel centre per a famílies amb adolescents

Amb l'arribada de la pubertat, l'interès per la sexualitat i les relacions afectives fora de l'entorn familiar creix considerablement. És moment de canvi, de descobrir i descobrir-se. Com els podem acompanyar en aquestes primeres vegades? Hem de ser nosal
Quan:
23/05/2017
Creus que t'entens amb el teu fill/a? T'oferim un espai perquè gaudeixis dels teus records d'adolescència, i així poder-te apropar a la seva realitat.
Quan:
29/05/2017

Bloc

Notícies i articles per a famílies amb adolescents

El passat dia 5 d’abril, l’equip de professionals del Centre per a Famílies amb Adolescents vam tenir el plaer de col·laborar en la V Jornada conjunta dels Graus d’Educació social i Pedagogia de la Universitat de Barcelona.
Aquest trimestre seguim combinant les activitats formatives al Centre amb altres a demanda, en diferents instituts, escoles, Centres Oberts... de la ciutat.

Ubicació

C. Sant Antoni Maria Claret, 64-78

Contacte